Marknadsföring

Som det mesta när det gäller Årstads MT Konsthall bygger verksamheten på DIY. Alltså: Om inte du gör det, så blir det inte gjort.

Nå, vi sköter naturligtvis marknadsföringen så gott vi kan, men vi är också mycket tacksamma för hjälp. Framöver kanske du som konstnär ombeds ta med någon affisch att sätta upp  där du själv tror det är en bra idé.

Hänger du på sociala medier? Följ oss gärna där och sprid när du vill och orkar till dina egna följare. Här är vi:

www.instagram.com/arstads_konsthall

facebook.com

Under maj – juni börjar vi marknadsföra genom att presentera de medverkande konstnärerna på sociala medier och hemsidan. Förbered gärna genom att ta fram en bild – porträtt av dig själv eller annan bild, om du föredrar det – och eventuella länkar du vill ha med. Textutrymmet på sociala medier är dock MYCKET LITET.  De längre presentationstexterna passar inte just där. Erfarenheter från förra sommaren säger oss att sociala medier gav oss besökare. Och det vill vi ju ha.

Vi har inget emot gammelmedia. Eftersom utställarna kommer från lite olika hörn av Västsverige, tar vi gärna emot tips på vilka lokaltidningar som läses i just ditt område. Då skickar vi pressmeddelande om din medverkan till rätt redaktion.